Известие

Collapse
No announcement yet.

мнения за поведение на 159 при зимни условия..!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е ти направо го отказа Зимна приказка!
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

На Пампорово, ситуацията вече е нормализирана - и Пампорово и Рожен се качват без вериги ( с хубави зимни гуми), пътищата са разчистени, вкл. и в Чепеларе, а не се очакват нови обилни валежи идната седмица. В петък също ще пътувам натам
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

днес сутринта не можах да запаля-замръзнала нафта.....следобед запали-присадка+още нафта и сме ок...

Comment

Днес вечерта на обилен снеговалеж си карах...впечетленията са ми уникални...няма да се замисли пущината. Грапа като танк е...със 17' се вдигна малко, 4х4 е уникално....
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И аз съм възхитен от поведението на колата дори със 19 ки седи като мечка.Само цената на зимните гуми не ми допада 800 за брой. Притеснение ми е ако някъде по пътищата ми поискат вериги какво ще правя , а за този размер не се предвиждат.
            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Аз за тва си взех 17ки от една ударена, купих си зимни гуми и се държи перфектно. Преди съм карал предимно джипове и си мислех, че ше ми е търсене но си зависи от колата, дори като се опитам да поднеса блокажите веднага ме спират. Единственото място, на което поднесе беше на жълтите павета - но там според мен няма кво да се задържи на сняг и то естествено неизчистен.
              Алфа ромео 75 2.0
              Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
              Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

По малък цолаж от 18 ки немога да сложа заради предните апарати.
                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Е как бе !? Първо се сещам за rusiq86 той спомена,че е със зимен комплект 17",друг за ,който се сещам V_A_N_K_A_T_A .
                  Техните са 2.4 демек са с Brembo апарати.
                  Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                  sigpic

Comment

17' еленов рог са...до февруари с тях ще бъде...Значи мин седмица като ми правиха втулки за тях, гумаджията имаше уникални джанти за 159-та, но не паснаха на апаратите.
                    Прилагам снимка, не е правена от мен...но е същата кола със зимните джанти. Ако трябва да гледма за някакви данни на джантите свиркай колега.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                      Е как бе !? Първо се сещам за rusiq86 той спомена,че е със зимен комплект 17",друг за ,който се сещам V_A_N_K_A_T_A .
                      Техните са 2.4 демек са с Brembo апарати.
                      Абсолютно вярно.Карам на 17-ки,стига ми цената на летните 19-ки...
                      Не знам при русия как е,но аз съм с алуминиеви фланци отпред.Мисля,че джанта с подходящо ЕТ няма да има нужда и от фланци. А,как вози със 17-ки , 225/50...нищо общо
                      59-ката се държи повече от добре зимата,дори и в големите снегове миналата зима не съм имал никакви ядове,освен с кората..

П.П
                      Русия ме е изпреварил, но моята е със абсолютно същите джанти

Mercedes ML 63 AMG 07'
                      159 TI 2.4JTDm SW 09'
                      156 2.0 20V Turbo
                      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                      sigpic

Comment

Момчета,всяка оригинална 17-ка от 159 става на колите с Брембо апарати
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Момчета,всяка оригинална 17-ка от 159 става на колите с Брембо апарати
                          Понякога с леки поправки ама ти я разкри врътката.
                          ....та така де на моята са слагани три вида оригинални 17-ки и си пасват идеално.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Малко @off
                            :Някой да има 17-ки джанти за продаване (само да не са "еленови рога",защото точно тях искам да сменя )?
                            Зимните ми гуми са на такива и всеки път като я погледна колата ми става зле....
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Тони, пробвах едни мн красиви 17' за алфа и не станаха на апаратите, опираха отстрани...точно на тях май доста 17' не пасват. Чета в alfaowner-a, мат същите проблеми и някои търсят доста джанти.
                              Вики, абе не е толкова лошо, сега не са върхът на сладоледа, но не мисля, че ще ми хареса с нещо след 19'.
                              Ако си решила твърдо да ги сменяш, мога да снимам тези 17', които пробвах мин седмица. Прави, изцяло боядисани, като нови са. обявени на 680лв, но ще смъкнат...пасват идеално на оста без втулки...абе вс им е перфектно...
                              sigpic

Comment

Ще ти бъда безкрайно благодарна !
                                Твърдо няма да остана със сегашните безумия,сътворени от някой натровен с тежки метали....
                                В момента дилемата ми е,дали да си купя 4 зимни гуми за 18-ките,или нови джанти 17ки и гуми за тях ...
                                Не ми лесно
                                п.п.
                                Влюбих се в тези джанти цък,но засега -безнадеждно
                                Догодина ще видим,може да ме огрее
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X